Ismét megrendezésre került Jászberényben a Menedzser Klub bálja

Megosztás

Huszonharmadik alkalommal rendezte meg nagyszabású eseményét a Jászsági Menedzser Klub: a tematika az idei évben a júliusban kezdődő párizsi olimpia miatt a francia kultúra és gasztronómia köré épült. Emellett jótékony célokra is gyűjtöttek a térség jelentősebb gazdasági szereplői számára tartott bálon, a tombolából befolyó összegből a Kutyákkal az Életért Alapítványt támogatják.

Január 27-én, azaz szombaton a Déryné Rendezvényház adott otthont sokadik alkalommal a programnak. A hangulat tehát meglehetősen „franciás” volt, amit fokozott, hogy a Párizsi Randevú című műsort adták elő az Operettszínház művészei.

A fővédnök dr. Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár volt.

Elsőként dr. Rédei István, a Menedzser Klub elnöke üdvözölte a jelenlévőket, majd Jászberény polgármestere, Budai Lóránt és a térség országgyűlési képviselője, Pócs János kapott szót.

„(… A sportszerűség fontosságáról, egymás (akár az ellenfelek) tiszteletéről és a megfeszített, becsületes munka eredményéről fogalmaztam meg néhány rövid gondolatot” – írta a Facebookon Budai.

A városvezető a közösségi oldalán továbbá megköszönte a meghívást és a helyi vállalkozók egész éves munkáját, amellyel hozzájárulnak Jászberény fejlődéséhez, akik az idei évben a Szol24 által is számtalanszor megemlített Kutyákkal az Életért Alapítványnak adományoztak.

A csapat tagjai, köztük az akkor 19 éves jászberényi Mező Marcell hősies módon mentették az áldozatokat a törökországi földrengés után.

Kép: Gémesi Balázs

Kapcsolódó cikkek